اسلایداقتصادی

لایحه ساماندهی کالای ته‌لنجی ‌به مجلس ارسال شد

احمد وحیدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این شهرستان از ظرفیت‌های مهم در حوزه‌های مختلف برخوردار است اظهار داشت: گناوه علاوه بر ظرفیت تجارت و شیلات از قابلیت مهمی در عرصه گردشگری برخوردار است که توسعه زیرساخت‌های آن از اولویت‌هاست.

وی به توسعه بندر گناوه پرداخت و تصریح کرد: گناوه از جاذبه‌های توریستی برخوردار است که طرح توسعه زیرساخت گردشگری و تجاری، بندری عملیاتی شده است.

وزیر کشور از اجرایی شده طرح جامع بندری گناوه در سفر استانی رئیس جمهور به بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای اجرای طرح زیرساخت‌های بندری گناوه در مرحله نخست ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که در دور دوم سفر استانی رئیس جمهور عملیاتی شد.

وحیدی توسعه بازوهای حوضچه و لایروبی اسکله گناوه را از جمله برنامه طرح توسعه دانست و خاطر نشان کرد: رویکرد اصلی این پروژه نقش‌آفرینی بیشتر بندر گناوه در عرصه تجارت بین‌المللی، رونق اقتصاد محلی و افزایش فرصت‌های شغلی است.

وی توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمان را یکی دیگر از برنامه‌ها در گناوه دانست و بیان کرد: در اجرای طرح ملی نهضت مسکن اقدامات مهمی در استان بوشهر انجام شده و برای ساخت واحدهای مسکونی اراضی مورد نیاز تامین و تحویل شده است.

وزیر کشور بنادر گناوه و دیلم را از نقاط گردشگرپذیر دانست و افزود: آمار نوروز سال گذشته نشان می‌دهد بیش از شش میلیون گردشگر وارد گناوه شده که نشان از ظرفیت بالای این بندر در طرح‌های گردشگری است که باید زیرساخت‌های این حوزه افزایش یابد.

وحیدی از ساماندهی کالای همراه ملوان و ته‌لنجی خبر داد و گفت: در راستای مطالبات مردم ساحل‌نشین استان بوشهر لایحه ساماندهی ته‌لنجی دولت به مجلس ارسال شده است.

وی یکی از درخواست‌های مهم فعالان اقتصادی استان بوشهر افزایش سفرهای لنج تجاری به کشورهای حوزه خلیج‌فارس دانست و تصریح کرد: امسال تاکنون مجوز ۲ سفر برای لنج‌های باری صادر شده که برای صدور مجوز سوم هم پیگیری لازم می‌شود.

بیشتر بخوانید:

۴۶۲۲۰

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا