اجتماعیاسلاید

مخالفان وزیر پیشنهادی بهداشت| ظفرقندی به حوادث ۱۴۰۱ گفت جنبش پاک؛ او از سران فتنه حمایت می‌کند

به گزارش مناطق‌آزاد، بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صحن مجلس شروع شد.

محمدرضا ظفرقندی فوق تخصص جراحی عروق و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط مسعود پزشکیان به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است.

مخالفان وزیر پیشنهادی بهداشت| ظفرقندی به حوادث سال ۱۴۰۱ گفت جنبش پاک؛ او از سران فتنه حمایت می‌کند

ظفرقندی از اغتشاشات حمایت کرد

به گزارش رسانه‌ها، روح‌الله عباسپور به‌عنوان مخالف محمدرضا ظفرقندی گفت: مجلس شورای اسلامی دو فوریت افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد اما آقای ظفرقندی با این موضوع مخالف است که باید درباره آن توضیح دهند. آقای پزشکیان می‌گوید که هیچ وقت مطب نداشته و در بیمارستان‌های خصوصی درمان نکرده و کار درمان را در مراکز درمانی انجام داد تا برای خود تعارض منافع ایجاد نکند اما آقای ظفرقندی با وجود ریاست دانشگاه علوم پزشکی و ریاست مرکز آموزش و تحقیقات در بخش خصوصی حضور داشت و در بیمارستان‌های دولتی اقدام به تاسیس مطلب کرد؛ این جهت‌گیری‌ها با جهت‌گیری رئیس جمهور مخالف است.

عباسپور بیان کرد: آقای ظفرقندی رئیس سازمان نظام پزشکی بود که افزایش تعرفه‌های درمانی در بخش خصوصی را تصویب کرد آیا این باعث فشار به محرومان کشور و در عین حال کوچ پزشکان از بخش دولتی به بخش خصوصی نمی‌شود؟ آقای ظفرقندی به جای استفاده از ابزار جراحی برای درمان مردم قلم به دست در جهت تضعیف نظام و حمایت از اغتشاشات و جریان‌های ساخته و پرداخته درون و بیرون بوده و بیانیه‌هایی را امضاء کرده است. او در جایگاه  دبیرکل جامعه اسلامی پزشکیان درباره اتفاقات سال ۱۴۰۱ بیانیه صادر می‌کند و آن را به عنوان جنبش پاک در جهت عدالت‌خواهی  تعریف می‌کند. این یک اقدام ضد ارزشی آن هم در شرایطی است که دشمن تمام ظرفیت‌ها وقابلیت‌هایش را به کار گرفته است.

مخالفان وزیر پیشنهادی بهداشت| ظفرقندی به حوادث سال ۱۴۰۱ گفت جنبش پاک؛ او از سران فتنه حمایت می‌کند

مواضع ظفرقندی در کوی دانشگاه ۷۸، فتنه ۸۸ و اتفاقات سال گذشته روشن است

همچنین، مالک شریعتی به عنوان مخالف محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان گفت: تخصص و توانمندی آقای ظفرقندی برای همه ما محرز است منتها این شرط لازم بوده و کافی نیست.

وی اضافه کرد: برخی از کارشناسان معتقدند که وزارت بهداشت لزوما توسط پزشکان خوب اداره نمی‌شود و امور مدیریتی است. سوابق جبهه و جهاد ایشان روشن است اما ملاک، حال فعلی افراد است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای ظفرقندی یک فرد سیاسی است که مواضعش از کوی دانشگاه ۷۸، فتنه ۸۸ و حتی اتفاقات سال گذشته روشن است او از سران فتنه حمایت می‌کند که خط قرمز رهبری است و اغتشاشات ۱۴۰۱ را جنبش پاک قلمداد کرده است و حتی معتقد است که این اغتشاشات ناشی از اعتراض مردم تحت ستم است.

شریعتی با بیان این‌که ما سیاسی عمل نمی‌کنیم، اظهار کرد: رهبر انقلاب فرمودند که در موضوعات جناح‌بندی‌های سیاسی نباشد اما در برخی از موارد همچون خطوط قرمز و فساد تعارف کنار گذاشته شود؛ مساله فتنه‌گران از خطوط قرمز است که رهبری فتنه را نابخشودنی خواندند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد:آقای ظفرقندی می‌خواهد از مجلسی رای بگیرد که معتقد است انتخابات مجلس دوازدهم مهندسی شده و انتخابات در جمهوری اسلامی ایران مفهوم خود را از دست داده است. این یعنی به باور ایشان ما نمایندگان مشروعیت سیاسی نداریم؛ آقای ظفرقندی در کمیسیون‌ها همچنان به مواضع خود پافشاری کرد ای کاش او برای رای اعتماد به مجلسی نمی‌آمد که برای آن مشروعیت سیاسی قائل نیست.

وی ادامه داد: کسب رای اکثریتی به معنای مشروعیت بخشی است آقای پزشکیان با رای ۲۶ درصد مردم رئیس جمهور همه ما است ما هیچ گاه نمی‌گوییم که ایشان رئیس جمهور اقلیت است در حالی که به شهید رئیسی رئیس جمهور اقلیت می‌گفتند.

وی اظهار کرد: آقای ظفرقندی همچنان مواضع گذشته خود را دارند اما اگر می‌خواهند آن را اصلاح کنند فرصت داشته و ما آماده شنیدن هستیم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آقای ظفرقندی سابقه تند سیاسی دارد که مطالبش در فضای مجازی موجود است ایشان در ماجرای اغتشاشات توییتی منتشر کرد که آمبولانس‌ها تحت اختیار نیروهای انتظامی و نظامی است و بعد از آن چندین آمبولانس آتش زده شده و خسارات وارد شد و همه هم به خاطر این صحبت بود؛ آقای ظفرقندی شما رئیس بیمارستان خوبی هستید اما وزیر بهداشت خوبی نیستید.

۲۳۳۲۳۳

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا