اسلایدفرهنگی

المپیاد به دوره نوجوانی خود رسیده است/ پرچم آینده سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی قرار می‌گیرد

به گزارش امور اطلاع رسانی و ارتباطات رسانه‌ای هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، مجید زین‌العابدین در آئین اختتامیه هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: خوشحالیم که جشن فیلمسازی نوجوانان ایران و سی‌وششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان در  ایام پرشکوه ربیع برگزار می‌شود.

وی افزود: خوشحالیم که به همت مجموعه مدیران شهر و استان اصفهان توفیق برگزاری آئین اختتامیه هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران را امروز در تالار هنر داریم و خدا را شکر می‌کنم که چنین بچه‌های با استعدادی در کشور داریم تا به آینده سینمای ایران امیدوار باشیم.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی خطاب به نوجوانان المپیادی گفت: شما آینده‌سازان سرزمین ما هستید؛ اگر نام بلندی از بزرگان کشور در ذهن شما هست باید بدانید که شما با استعدادی که دارید روزی به این جایگاه خواهید رسید و این مسیر برای شما نزدیک است.

زین‌العابدین با اشاره به برگزاری المپیاد هشتم عنوان کرد: المپیاد امسال با برنامه‌ریزی انجام شده از یک رویداد شکلی و متصل به جشنواره فیلم کودک به یک رویداد فرهنگی و هنری ساختارمند و مستقل تبدیل شد و به عنوان یک رویداد سینمایی فرهنگی، هویت مستقلی پیدا کرد تا نوجوانان بتوانند بیشتر آموزش پیدا کرده، با فیلمسازان در ارتباط باشند و خلاقیت‌های خود را بروز دهند.

وی افزود: المپیاد با رسیدن به دوره هشتم وارد نوجوانی خود شده است و امیدوارم که این مسیری که از سال گذشته آغاز شده ادامه یابد و این رویداد هر روز بالغ‌تر شده و روزی در سطح بین‌المللی و جهانی برگزار شود.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با بیان اینکه در این رویداد با هنر نوجوانان آشنا شدم، تصریح کرد: بچه‌های با استعدادی از ۱۴ استان و ۱۷ شهر از سراسر ایران در این رویداد شرکت کردند و این نشان می‌دهد که المپیاد در حقیقت متعلق به همه بچه‌های ایران است.

وی اضافه کرد: امیدواریم در بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان با همدلی که وجود دارد بتوانیم در سال آینده المپیاد بزرگتری برگزار کرده و نوجوانان بیشتری از ایران را کنار خود داشته باشیم و برای رشد و تعالی در سینمای ایران تلاش کنیم.

زین‌العابدین با اشاره به رونمایی از پوستر سی‌وششمین جشنواره فیلم کودک بیان کرد: امروز همزمان با پایان المپیاد و رونمایی از پوستر جشنواره، در واقع این رویداد نیز افتتاح می‌شود و همانطور که المپیاد هویت مستقل و رشدیافته‌ای پیدا کرده است، در جشنواره هم همین تدبیر اندیشیده شده و از یک رویداد چهار و پنج روزه به یک رویداد ۲۰ روزه تبدیل شده است و برنامه‌های آموزشی با حضور هنرمندان در اصفهان برای بچه‌ها خواهیم داشت و اکران فیلم‌ها نیز از پیش از جشنواره آغاز می‌شود.

المپیاد به دوره نوجوانی خود رسیده است/ پرچم آینده سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی قرار می‌گیرد

اثر هنری باید ماندگار باشد

شهردار اصفهان خطاب به فیلم‌سازان نوجوان گفت: شما علاقه‌مند هستید کاری که انجام می‌دهید، ماندگار و تأثیرگذار باشد چرا که اثر هنری باید قدرت نفوذ داشته باشد.

به گزارش امور اطلاع رسانی و ارتباطات رسانه‌ای هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، علی قاسم‌زاده صبح پنجشنبه ۲۹ شهریور در آیین پایانی هشتمین المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان  خطاب به نوجوانان فیلمساز گفت: قطعا شما علاقمند هستید که اثرتان ماندگار باشد، اثر هنری باید قدرت نفوذ به لایه‌های ادراکی را داشته باشد.

او با بیان اینکه ماندگاری آثار هنری بسته به نفوذ در لایه‌های ادراکی دارد، ادامه داد: ماندگاری برخی آثار در حد حواس پنجگانه باقی می‌ماند. بسیاری از چیزهایی که ما در طول روز می‌بینیم بالاتر از حواس پنجگانه نمی‌روند، یعنی قدرت نفوذ به سطوح بالاتر را ندارند.

قاسم زاده ادامه داد: لایه دوم احساسات است که برخی آثار هنری این لایه را درگیر می‌کند و بستگی به نوع داستان احساس مثبت و منفی در مخاطب ایجاد می‌کند که ارزش بالاتری دارد.

وی گفت: لایه سوم فک و ذهن است، برخی آثار هنری ذهن را دچار چالش می‌کند. طبیعتاً آثاری که ذهن را درگیر چالش بکنند قدرت ماندگاری و مانایی بالاتری دارد.

شهردار اصفهان ادامه داد: لایه آخر جان انسان است، به قول بعضی از فلاسفه برخی آثار را باید فهم جان کرد. این سطح درک به نفس ناخودآگاه و جان نیزمعروف است، آثاری می‌توانند در اصلاح رفتار تاثیرگذار باشند که توانایی نفوذ به عمق جان داشته باشند. این آثار می‌توانند تا سال‌ها کنش و واکنش افراد را تحت تاثیر قرار بدهند.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی آثار فقط در سطح حواس باقی می‌ماند تصریح کرد: این آثار تا زمانی که حواسمان باشد در ذهن ماندگار است و بعد از آن فراموش خواهند شد.

قاسم زاده در پایان از نوجوانان  خواست که آثاری تولید کنند که در لایه عالی جان انسان نفوذ کند و در ادامه تاکید کرد : ببینید هنرمندان ماندگار که کارهای ماندگاری انجام می‌دهند چه ویژگی‌هایی دارند، غیر از دانش و مهارت به چیزهای دیگری مانند فلسفه برای خلق آثار ماندگار نیاز است.

پرچم آینده سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی قرار می‌گیرد

مدیر هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: در دهه آینده پرچم سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی امروز قرار می‌گیرد.

وحید ملتجی در آئین پایانی هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران با اشاره به یک‌رنگ بودن مدال‌ها در این دوره عنوان کرد: المپیاد امسال صد درصد رقابتی نبود؛ شش گروه از نوجوانان نخبه ایرانی در کنارهم قرار گرفتند تا فیلم بسازند اما  رنگ همه مدال‌ها طلایی است چون همه این ۳۰ نفر از بین بیش از هزار نفر برگزیده شدند و آثار آنها بسیار زیبا بود.

مدیر هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران این‌گونه ادامه داد: این ۳۰ نوجوان در یک زیست حرفه‌ای هنری و یک فضای فرهنگی و اجتماعی چطور فیلم ساختن را یاد گرفتند و با فضای فیلمسازی سالم و فرهنگی آشنا شدند. وی با اشاره به چالش‌های موجود در این المپیاد عنوان کرد: در تولید فیلم مشکلات زیادی داشتیم که بخشی از آن غیرقابل پیش‌بینی و بخشی دانسته بود تا نوجوانان فیلمساز بدانند حرکت این مسیر دشوار است.

ملتجی در ارتباط با آینده نوجوانان حاضر در المپیاد تصریح کرد: این نوید را به مردم ایران می‌دهیم که در ۱۰ سال آینده فیلمسازانی خواهیم داشت که پرچم پرافتخار سینمای ایران را قوی‌تر از قبل، پیش خواهند برد و این چیزی است که در این المپیاد مشاهده شد.

در پایان گفت: در دهه آینده فیلمسازانی خواهیم داشت که چند پله فیلمسازی را جلو برده و چهل‌واره دوم انقلاب اسلامی با حضور این نوجوانان ویژه خواهد بود و پرچم ایران اسلامی بر بلندای جهان به اهتزاز در خواهد آمد.

المپیاد به دوره نوجوانی خود رسیده است/ پرچم آینده سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی قرار می‌گیرد

بیانیه هیات داوران هشتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران/  از آموخته‌های المپیاد مواظبت کنید

شما نوجوانان علاقمند و با استعداد سینما هستید که قصد ورود به عرصه هنر را دارید. ما درست‌تر می‌دانیم قبل از اینکه شما را فیلمساز صدا کنیم هنرمند خطاب‌تان قرار دهیم …

اما هنرمند شدن مسیر دشواری است که سلوکی بلندمدت می‌خواهد …

شما می‌توانید هنرمند فیلمسازی باشید و برای اینکه هنرمند بمانید باید همیشه از خودتان مراقبت کنید. باید با مسائل واقعی مردم و کشورتان به‌طور عمیق آشنا شوید و این را باید با کسب معرفت و مطالعه و تحقیق و پرسش از بزرگان و هنرمندان با تجربه و فیلم ساختن به دست بیاورید.

هر درسی مشق لازم دارد و شما باید در همین مشق‌ها چیزهای لازم را یاد بگیرید.

المپیاد یک رویداد آموزشی برای شما برگزیدگان بود. آنچه را که اینجا آموختید مواظبت کنید، گاهی آموخته‌ها فراموش می‌شود و این برای همه ما رخ داده است.

آموخته‌ها را باید مرور و تثبیت و مواظبت کرد و ارتقا داد. جدا از مواظبت این آموخته‌ها باید حسابی مواظب خودتان هم باشید. باید آگاه باشید.

از فیلم‌های شما پیدا بودکه دغدغه‌مند هستید و مایلید که بر مخاطب‌تان تاثیر خیر داشته باشید. سینه‌تان همیشه پر از حرف حق باشد به امید خدا.

بچه‌ها فیلمسازی با اینکه یک شغل است، فقط یک شغل نیست، یک مسئولیت بزرگ است.

هر کاری همینطور است.  فیلمسازی هم مثل بقیه کارها و چه بسا که مسئولیتش سنگین‌تر باشد. بیایید همین‌جا همگی و باهم از پدر و مادرهای شما تشکر کنیم که مواظب استعداد و پاکی شما هستند.

المپیاد هم مثل والدین شما همین دغدغه را دارد و مثل آنها حامی شماست و برای شما آرزوی خیر و خوشنودی می‌کند.

نوجوانان عزیز هنرمند فیلمساز در این راه و در همه زندگی خدا یار و یاورتان.

برپایه این گزارش سی نوجوان فیلمساز المپیاد با حضور مربیان خود از طرف هیأت داوران، همگی مشمول دریافت مدال طلای این رویداد هنری و سینمایی شدند.

المپیاد به دوره نوجوانی خود رسیده است/ پرچم آینده سینمای ایران در دست نوجوانان المپیادی قرار می‌گیرد

در این رویداد هنری، با حضور سه تن از فرزندان شهدای مدافع حرم، مجید زین العابدین دبیر جشنواره و فرزانه کلاهدوزان رئیس کمیسیون ویژه خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان پوستر سی و ششمین جشنواره بین المللی کودکان و نوجوانان رونمایی شد.

۵۷۵۷

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا