اسلایداقتصادی

عکس | فناوری‌های عجیب در جام‌جهانی قطر

قطر برای میزبانی مسابقات فوتبال جام‌جهانی ۲۰۲۲، اقدامات فراوانی انجام داده است و در مسیر آماده‌سازی خود برای این رویداد، از فناوری‌های مختلفی بهره گرفته است. از دوربین‌های تشخیص چهره گرفته تا سیستم‌های تشخیص عبور توپ از روی خط و ایستگاه‌های شارژ هوشمند خودروهای برقی، همگی بخشی از این اقدامات هستند.

خودروهای الکتریکی نقش مهمی در دستیابی قطر به چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور ایفا می‌کنند. با افزایش سطح تقاضای جهانی و حمایت و یارانه‌های دولتی برای گسترش استفاده از خودروهای برقی، قطر به‌سرعت درحال حرکت برای تسهیل پذیرش این‌نوع وسایل نقلیه و کمک به کاهش انتشار کربن است. این کشور اخیراً اهداف پایداری و اهداف انرژی‌های تجدیدپذیر را تعیین کرده است که اقدامات مرتبط با آن از اوایل ۲۰۲۲ آغاز شده است. قطر همچنین درحال تنوع‌بخشیدن به سرمایه‌گذاری‌های خود به یک اقتصاد سازگارتر با محیط‌زیست و همچنین اقتصادی پایدارتر است.

شرکت آب‌ و برق قطر موسوم به Kahramaa در نوامبر ۲۰۲۰، دستوالعمل‌های زیرساخت واحد شارژ خودروهای برقی را برای ترویج استفاده از شارژهای سریع ایجاد کرد. این کشور در سپتامبر ۲۰۲۱ تفاهم‌نامه‌ای را با یک شرکت چند ملیتی سوئدی-سوییسی به نام ABB امضا کرد که هدف آن تولید شارژرهای الکتریکی برای وسایل نقلیه‌ی برقی بود. با توجه به علاقه‌ی قطر به خودروهای الکتریکی، تولید ناخالص داخلی بالا و رویکرد پیش‌گیرانه‌ برای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای پشتیبانی از وسایل نقلیه‌ی برقی، خودروسازان این کشور را به‌عنوان محلی برای نمایش جدیدترین مدل‌های برقی خود ازجمله فیات، درنظر می‌گیرند.

Kahramaa ماه گذشته بیش‌از ۸۰ ایستگاه شارژ وسایل نقلیه‌ی الکتریکی را در اطراف استادیوم‌های جام‌جهانی ۲۰۲۲ و سایر مکان‌های کلیدی نصب کرد. این ایستگاه‌ها، به کاهش درخورتوجه انتشار کربن و تلاش‌های این کشور برای تبدیل شدن به اولین میزبان جام‌جهانی بدون کربن، کمک می‌کنند. Kahramaa می‌گوید: ما بیش‌از ۸۰ ایستگاه شارژ خودروهای برقی را در ماه اکتبر در نزدیکی ۸ استادیوم و سرتاسر قطر نصب کرده‌ایم و برای میزبانی از اولین جام‌جهانی فوتبال بدون انتشار کربن، آماده‌ایم.

ایستگاه شارژ خودروهای برقی قطر

به‌نوشته‌ی ThepeninsulaQatar، نصب ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی بخشی از وظیفه‌ی Kahramaa در استراتژی پایداری جام‌جهانی ۲۰۲۲ است که هدف آن، ارائه‌ی مسابقاتی است که معیارهای جدیدی را برای توسعه‌ی اجتماعی، انسانی، اقتصادی و زیست‌محیطی تعیین می‌کند.

فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده برای مسابقات جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۲، نحوه‌ی سازمان‌دهی سایر رویدادهای بزرگ ورزشی را نیز تغییر خواهد داد و یک میراث ماندگار و پایدار خواهد بود که به اهداف توسعه‌ی پایدار سازمان ملل متحد و چشم‌انداز ملی قطر ۲۰۳۰ موسوم به QNV۲۰۳۰ کمک می‌کند.

QNV۲۰۳۰ تصمیم دارد ۱۰۰۰ ایستگاه شارژ سریع خودروهای الکتریکی را تا سال ۲۰۲۵ در قطر بسازد. محمد الشرشانی، رئیس واحد وسایل نقلیه‌ی برقی در Kahramaa طی مصاحبه با تلویزیون الریان، مراحل نصب ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی در مکان‌های عمومی و خصوصی را توضیح داد: متقاضیان می‌توانند درخواست‌های خود را به‌بخش مربوطه در Kahramaa ارسال کنند. کمیته راهبری استراتژی ملی ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی و هیبریدی در قطر، درخواست‌ها را برای تأیید نصب ایستگاه‌ شارژ، ارزیابی می‌کند.

مالکان خودروهای برقی شخصی می‌توانند برای نصب ایستگاه شارژ این نوع وسایل نقلیه، ازطریق واحد مجوز ساختمان در بخش خدمات مشتریان Kahramaa اقدام کنند.

ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی قطر در دونوع AC و DC راه‌اندازی می‌شوند. الشرشانی می‌گوید برای شارژ کامل وسایل نقلیه‌ی برقی ازطریق ایستگاه‌های شارژ AC که در مناطق مسکونی نصب می‌شوند، بین ۷ تا ۸ ساعت زمان نیاز است. وی همچنین گفت شارژ خودروهای الکتریکی ازطریق ایستگاه‌های شارژ سریع و هوشمند DC که Kahramaa آن‌ها را در نزدیکی استادیوم‌های محل برگزاری مسابقات فوتبال جام‌جهانی ۲۰۲۲، پمپ‌بنزین‌ها، ایستگاه‌های مترو و سایر مکان‌های عمومی نصب کرده است، بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول خواهد کشید.

۲۲۷۲۲۷

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا